skip to Main Content

Anti-Aging

De anti-aging schoonheidsbehandeling is een gelaatsbehandeling gebaseerd op diverse apparatuur naar de nieuwste technologieën. Tijdens de anti-aging schoonheidsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van de vacuümtherapie, microdermabrasie, koudelaser/lichttherapie meso-therapie, of de ultrasound. Voor aanvang van de behandeling wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin wordt vastgesteld welke combinatie van apparatuur het mooiste resultaat voor u geeft.

Vacuümtherapie

Vacuümtherapie produceert een continue zuigkracht aan de huid. Het voorkomt dat de huidlagen zich aan elkaar gaan verkleven en stimuleert de bloedtoevoer in de huid, waardoor andere behandelingen een beter resultaat geven. Vandaar dat de vacuümtherapie plaatsvindt in het begin van de behandeling.

Microdermabrasie

De microdermabrasie schuurt uw bovenste opperhuidlaagjes af, wat zorgt voor een egale en stralende huid. Fijne lijntjes vervagen, grove poriën worden verkleind, onzuiverheden worden verwijderd en oppervlakkig gelegen huidverkleuringen vervagen..

Lichttherapie

Het rode licht van de koudelaser versnelt de productie van het collageen vezel. Tevens wordt de aanmaak van vitamine C gestimuleerd. Fijne rimpeltjes zullen verdwijnen.

Mesotherapie

Tijdens de naaldloze mesotherapie wordt er een serum diep de huid ingezonden door middel van huidvriendelijke elektrische prikkels. De mesotherapie zorgt voor herstel van UV schade aan de huid, aanvulling van het vochtgehalte van de huid, stabiliteit van de huidstructuur, herstel van schade aan het huidoppervlak. Het stimuleert de aanmaak van collageen, versterkt verslapte huidspieren, geeft stevigere contouren en een mooi egale huid.

Ultrasound

De combinatie van de geluidsgolven van de ultrasound en het LED licht zorgt ervoor dat fijne lijntjes in de huid worden verminderd, hyperpigmentatie wordt verminderd en littekens worden minder zichtbaar. Tijdens de behandeling stuurt de applicator warmte de huid in waardoor de stofwisseling en de bloedcirculatie op gang worden gebracht. Tevens heeft de ultrasound een kalmerende werking op de huid.

Prijs: € 75,00

Klik hier voor een gratis consult.

Maak uw antiaging behandeling extra exclusief met één van onze speciale huidverzorgende en -verjongende maskers (tegen meerprijs)

Goudmasker
Supercollageen gelmasker

Back To Top