skip to Main Content

BOTULINE BEHANDELING

Hoe werkt Bocouture?

Inspuiting in een spier zorgt ervoor dat deze niet meer wordt aangespannen. De rimpels die daardoor worden veroorzaakt, zullen dan aanzienlijk verminderen of verdwijnen. De Bocouture-behandeling bestaat uit een serie kleine prikjes. Vier tot tien dagen na de behandeling is het effect maximaal; Bocouture werkt daarna nog gedurende drie tot zes maanden. Meerdere behandelingen per jaar geven een langer en beter effect.

botox

Voor behandeling         Na behandeling

De kosten:

Fronsrimpels € 195,- 1 regio
Voorhoofdrimpels of lachrimpels (slapen) € 210,- 1 regio
Fronsrimpels en voorhoofdrimpels € 310,- 2 regio’s
Fronsrimpels en lachrimpels € 310,- 2 regio’s
Voorhoofdrimpels en lachrimpels € 310,- 2 regio’s
Fronsrimpels, voorhoofd– en lachrimpels € 410,- 3 regio’s

 

Wat is Bocouture?

Bocouture is net als (Botox) een merknaam en een natuurlijk eiwit. Bocouture is het eerste merk Botuline toxine waarbij een methode is gevonden om de werkzame stof verder te zuiveren zodat het volledig vrij is van onnodige bacteriële eiwitten. Hierdoor is de kans op de ontwikkeling van resistentie veel kleiner geworden. Bocouture wordt daarom ook wel de nieuwe generatie betuline toxine genoemd.

Inspuiting in een spier zorgt ervoor dat deze niet meer wordt aangespannen. De rimpels die daardoor worden veroorzaakt, zullen dan aanzienlijk verminderen of verdwijnen.

Is Bocouture veilig?

Botuline toxine type A is een eiwit dat in de natuur voorkomt. De medische wetenschap maakt op verschillende wijzen gebruik van deze stof. Dit gebruik vindt zijn oorsprong in de behandeling van spieren die zich ongewenst samentrekken. Inspuiting van (Botox) in de spieren, blokkeert de zenuwimpuls die de beweging veroorzaakt. Het middel is veilig en kent geen langdurige bijwerkingen.

De behandeling is probleemloos en veilig te herhalen.

Figuur3Figuur4

Voor behandeling                                             Na behandeling

Bocouture Dry

Bocouture Dry wordt gebruikt bij mensen die overmatig transpireren. Dat kan in de handen zijn, onder de oksels, voeten of in het gezicht. Overmatige transpiratie kan leiden tot huidirritaties en ook tot sociale onzekerheid. Door Bocouture te injecteren in het probleemgebied staken de zweetklieren hun productie. Voor de behandeling hoeven alleen de oksels geschoren te zijn.

Klik hier voor een gratis consult.

Figuur5Figuur6

        Voor behandeling                                                   Na behandeling

Back To Top