Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/deb10086/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Super Collageen Gelmasker – Intranos
skip to Main Content

Super Collageen Gelmasker

Huidverjongend en –verfrissend

Met vitamine A/E

Voedend, balancerend & liftend
Ons super collageen gelmasker is een extra voedend en herstellend masker dat marinecollageen bevat. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen veroudering.

Door een hoge stofwisselingsactiviteit werkt het masker makkelijk in op de de huid. Zo worden de natuurlijke collagene weefsels gestimuleerd tot regeneratie waardoor fijne rimpeltjes vervagen en nieuwe rimpeltjes zich minder snel zullen vormen.

Het masker bevat tevens vitamine A (Retinol) dat de veerkracht van de huid bevorderd En ondersteuning geeft bij de groei en het herstel van het huidweefsel.

Het helende effect van de vitamine A wordt verstekt door de beschermende Vitamine E die als sterke antioxidant fungeert.

Dit Super Collageen gelmasker wordt vaak gebruikt tijdens onze anti-aging gezichtsbehandeling tegen een meerprijs van € 25,-

Back To Top