skip to Main Content

Lichttherapie

Nubway zuurstof behandelingen, ook wel de koude laser genoemd.

Het licht dringt onderhuids door, om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Duur van de behandeling: 20 minuten

Grote sterren gingen u met deze behandeling voor.

image001Het blauwe licht

Het blauwe licht vernietigt de ionische zuurbacil die acne veroorzaakt en tevens worden bacteriën in de huid, die een slechte invloed hebben op de huid, vernietigd. Het apparaat produceert actieve zuurstof waardoor de huid zal herstellen.

Het rode licht

Het rode licht versnelt de productie van de collagene vezels. De huid die aangetast is door o.a. UV zonlicht of andere verwondingen zal spoedig herstellen. Het licht stimuleert tevens aanmaak van vitamine C en dode cellen sterven af. Kleine rimpeltjes zullen verminderen. De behandeling is eenvoudig, comfortabel en geeft snel effect. De aanmaak van collageen zal worden gestimuleerd.

Het paarse licht

Het paarse licht is een mengeling tussen het blauwe en het rode licht. Dit is met name geschikt voor een vette huid en grote poriën. De behandeling geeft verder hetzelfde effect als het rode licht.

Het groene Licht

Het groene licht heeft een helende werking en een kalmerend effect op de huid. Het groene licht wordt vaak gebruikt na een intense microdermabrasie- of IPL-behandeling. Maar ook wanneer de huid symptomen van stress vertoont is deze lichttherapie aan te raden. Het groene licht kan met alle kleuren worden gecombineerd

De behandelingen zijn pijnloos en hebben geen bijwerking; het is een veilige manier om de huid te herstellen na:
veel zonlicht
oververmoeidheid
pigmentstoring
acne

De behandelwijze is eenvoudig met een breed scala aan genezing voor de huid en werkt ondersteunend in combinatie met de andere behandelingen die wij uitvoeren.

Prijs per minuut: € 1,-

Tien ritten kaart 20 minuten: € 175,-

Klik hier voor een gratis consult.

Back To Top