Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/deb10086/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Radiesse – Intranos
skip to Main Content

Wat is Radiesse®?

Radiesse® is een injecteerbare filler met eenuniek werkingsmechanisme. De speciale gelmatrix geeft onmiddellijk volume en corrigeert rimpels. De gepatenteerde microsferentechnologie van Radiesse® stimuleert het lichaam om weer zelf collageen aan te maken. Uw huid wordt steviger en soepeler en geeft een natuurlijk en langdurig resultaat.

Is Radiesse® goed onderzocht en gecertificeerd?

Ja, Radiesse® kreeg een CE-certificering in 2004*. De CE-certificering is de standaard voor product- veiligheid in de EU en geeft aan dat het product voldoet aan alle toepasselijke EU-richtlijnen of EU-regelgeving. Daarnaast is Radiesse® in 2006 goedgekeurd door de FDA, de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productveiligheid.

Wat houdt de behandeling in?

Uw arts zal u de behandelingsmogelijkheden uitleggen en met u bespreken wat voor u de beste optie is. Gewoonlijk duurt een behandeling ongeveer 30 minuten. Het effect is onmiddellijk na injectie zichtbaar.

Klik hier voor een gratis consult.

Back To Top