Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/deb10086/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Huidverjonging – Intranos
skip to Main Content

Huidverjonging

Door de IPL lichtflitsen wordt nieuw collegeen aangemaakt, hierdoor ziet uw huid er jonger uit en zullen kleine rimpeltjes verminderen.

U zult deze behandeling moeten herhalen; er wordt geadviseerd om een kuur van 10 behandelingen te ondergaan

Hoe werkt huidverjonging:

De huid verzwakt en er ontstaan tekortkomingen doordat de huid veroudert en wordt blootgesteld aan de natuurelementen.

huidverjonging-foto
Met de IPL-technologie worden korte pulsen van licht en warmte op selectieve doelen afgegeven, waardoor de chromoforen in de epidermis en de papilaire dermis worden gecoaguleerd.

Het oxy-hemoglobine in gesprongen vaatjes en de melanine in pigmentvlekken worden gecoaguleerd. De gecoaguleerde cellen worden geëlimineerd door een natuurlijk proces en worden vervangen door nieuwe cellen.

Door deze behandeling wordt tegelijkertijd een mild thermaal wondje gecreëerd op de scheiding van dermis en epidermis. Het wondje stimuleert een wondhelend proces waardoor nieuw collageen wordt aangemaakt onder de onbeschadigde buitenlaag.

Door het opbouwen van het nieuwe collageen verdwijnen of vervagen fijne lijntjes en rimpels. Dit resulteert in een heldere, zachtere en jonger uitziende huid en leidt tot een grotere klanttevredenheid.

Kosten per behandeling

Vanaf               € 25,- (voor bijvoorbeeld de kin of bovenlip)
Wangen           € 45,-
Hele gezicht    € 85,-

Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling tussen de 5 en 8 keer herhaald met een tijdsinterval van 3 weken.

Klik hier voor een gratis consult.

Back To Top