skip to Main Content

YAM CREAM COMPLEX

De natuurlijke precursor van Progesterone

Van de puberteit tot aan de menopauze, is het leven van de vrouw een zeer delicaat mechanisme, afhankelijk van meerdere kliersecreties…

Wild Yam wordt traditioneel in Noord-Amerika en in Mexico gebruikt om het welzijn van de menstruatie periodes en de pre-menopause periode in het algemeen te bevorderen. Wild Yam verlicht de pijnen en helpt de algemene hormonale toestanden in evenwicht te brengen.

De knollen van de Wild Yam zijn bijzonder rijk aan zetmeel en fyto-hormonen, o.a. diosgenine, precursor van progesterone en DHEA.

Progesterone is een geslachtsorgaan door het corpus luteum (gele lichaam in de eierstokken), tweede fase (luteale fase) aangemaakt. Onder inlvoed van LH zullen de Theca-cellen progesterone produceren. Dit hormoon heeft een kalmerende invloed en beschermt tegen de gevolgen van disbalans oestrogeen, verhindert ook de retentie van water en is belangrijk vanaf de pre-menopause.
DHEA, een hormoon aangemaakt en afgescheiden in de bijnieren, speelt een belangrijke rol in de behandeling tegen de veroudering (behoudt algemene verjonging) en heeft een sterke invloed op fysisch en psychisch gebied (depressie, libido, weerstand en vermoeidheid, enz.).

BEHANDELING VAN HET HORMONAAL EVENWICHT MET YAM CREAM COMPLEX

Na behandeling van één maand met Wild Yam Complex, ondervindt men reeds een algemene verbetering van het natuurlijke progesterone en DHEA niveau. Met de volgende resultaten:
• vermindering van hormonale onrust in verband met menopauze zoals hitte opwelling, verbetering van het libido, verbetering vaginale droogte, minder gewichtstoename.
• verbetering van slaapkwaliteit.
• verbetering van concentratie en aandacht.
• energie, vermindering van lichamelijke vermoeidheid (depressie)

Yam is belangrijk op korte en lange termijn door zijn hormonale invloed bij osteoporose, geeft cardiovasculaire bescherming, verbetert de huid en ondersteunt het immuunsysteem.

SAMENSTELLING

INGR: WILD YAM EXTRACT (DIOSCOREA) 16% DIOSGENINE, WATER/EAU, GLYCERYL STEARATE SE, UREA/ALANINE/ORNITINE/GLYCINE/GLUTAMINE /HEXYL NICOTINATE/PEG-40 CASTOR OIL/VANILLIUM

 

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Ongeveer 2 ml crème (1/3 koffielepel) ’s ochtend en ’s avonds aanbrengen ter hoogte van elleboog- en knieplooien. Aanbrengen rond de navel en volgens wijzerzin inwrijven.
Bij de vrouw in pre-menopauze of menopauze: zeker dagelijks toepassen.

VERPAKKING

Crème in pot van 100 ml

Verkoopprijs: 39,90

Back To Top