Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/deb10086/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Botoxdry – Intranos
skip to Main Content

BOTOX DRY/DYSPORT oksels, handen, voeten

Botox Dry

Botox Dry wordt gebruikt bij mensen die overmatig transpireren. Dat kan in de handen zijn, onder de oksels, voeten of in het gezicht. Overmatige transpiratie kan leiden tot huidirritaties en ook tot sociale onzekerheid. Door Botox te injecteren in het probleemgebied staken de zweetklieren hun productie. Voor de behandeling hoeven alleen de oksels geschoren te zijn.

Wat is Botox?

Botox (botuline toxine type A) is een natuurlijk eiwit. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen. De geblokkeerde zenuwen kunnen zo geen signaal meer doorgeven voor zweetproductie. De zweetproductie neemt af. Alle andere zenuwfuncties ter plekke blijven intact. Hetzelfde geldt voor de prikkeloverdracht naar de spieren. Deze wordt geblokkeerd en hierdoor kan geen spiersamentrekking plaatsvinden.

De Botox behandeling

De Botox behandeling bestaat uit meerdere kleine prikjes. Na het injecteren kan de huid iets rood zijn, maar dit trekt binnen enkele uren weg. Drie tot zeven dagen na de behandeling is het effect maximaal de Botox werkt daarna nog voor drie tot zes maanden. Meerdere behandelingen geeft een langer effect.

Is Botox veilig?

Het receptgeneesmiddel botuline toxine type A is een eiwit dat in de natuur voorkomt. De medische wetenschap maakt op verschillende wijzen gebruik van deze stof, onder de merknaam Botox. Dit gebruik vindt zijn oorsprong in de behandeling van spieren die zich ongewenst samentrekken. Inspuiting van Botox in de spieren blokkeert de zenuwimpuls die de beweging veroorzaakt. Het middel is veilig en kent geen langdurige bijwerkingen. De behandeling is probleemloos en veilig te herhalen.

Waarom zweten wij?

Zowel bij hoge buitentemperaturen als bij lichaamsbeweging probeert het lichaam door middel van zweten energie af te geven om het lichaam te beschermen tegen oververhitting. Bij spieractiviteit wordt tenminste tweederde van de energie in warmte omgezet. Om de lichaamstemperatuur niet te veel boven de 37 graden te laten komen scheidt het lichaam het zweet via miljoenen zweetklieren uit. De regeling van de zweetproductie gebeurt door bepaalde delen van het zenuwstelsel. Het controlecentrum van de zweetproductie ligt in de hersenen. Hier worden ook andere belangrijke lichaamsfuncties geregeld zoals bloeddruk, ademhaling, slaap en dergelijke. Als het lichaam opwarmt, wordt aan het controlecentrum een signaal gegeven. Het controlecentrum zal in antwoord hierop de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie. Daarnaast zal het ook een opdracht geven de bloedvaten in de huid te verwijden. Niet alleen lichamelijke activiteit stimuleert de zweetproductie, maar ook angst, emotie en koorts kunnen de zweetproductie verhogen. De kosten van een Botox Dry voor, oksels, handen of voeten: € 500,- per behandeling (beide kanten)

De kosten van Botox Dry voor oksels, handen of voeten:

Per behandeling (beide kanten): € 500,-

Back To Top