Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/deb10086/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Ooglidcorrecties – Intranos
skip to Main Content

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een operatieve ingreep onder lokale verdoving en kan zowel voor de onder– als bovenoogleden geschieden. De ooglidcorrectie is een oplossing voor bijvoorbeeld hangende bovenoogleden, vermoeide ogen, wallen, rimpels onder de oogleden, een te slappe huid enzovoorts. Het gezicht krijgt meestal een vermoeid uiterlijk. Na de operatie ziet u er minder vermoeid en jonger uit.

aaaaanewaaaaaanew2aaaanew3

Voor de operatie
Tijdens het consult wordt alles over de ooglidcorrectie duidelijk uitgelegd. Als u besloten heeft om een ooglidcorrectie te ondergaan krijgt u een overeenkomst thuisgestuurd van Intranos. De chirurg zal u vragen een foto mee te nemen van vroeger, zodat de chirurg precies kan zien hoe uw oogleden er behoren uit te zien. Na de consult afspraak kunt u binnen ongeveer een maand geopereerd worden.

De operatieve ingreep
Bij de bovenoogleden wordt er teveel aan huid en eventueel vet weggenomen onder plaatselijke verdoving. Het litteken valt precies in de oogplooi en is na enige tijd nagenoeg onzichtbaar geworden. Bij de onderooglidcorrectie wordt er teveel aan huid en vetweefsel weggenomen, de onderliggende spier kan ook gecorrigeerd worden. De hechtingen worden onder de wimperlijn geplaatst, zodat ook deze littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Binnen vijf of zeven dagen worden de hechtingen weggenomen en
vindt er een controle plaats. De pijn na de operatie is meestal gering maar kan verholpen worden door pijnstillers.

Na de operatie
De oogleden zijn gevoelig dus zwellen gemakkelijk en worden snel blauw. Er kunnen blauwe plekken rondom de ogen ontstaan, meestal zijn deze verdwenen na zeven dagen. Wij raden u aan goed te koelen na de operatie en uw oogleden in te smeren met de zalf die u voorgeschreven heeft gekregen van de chirurg. De eerste dag na de operatie adviseren wij u rustig aan te doen, maar na twee dagen kunt u rustig uw normale leven weer opbouwen. Zwaar en intensief werk zal tot drie weken na de operatie moeten worden vermeden. Na de operatie kunt u meteen weer naar huis, u mag zelf geen auto rijden. U kunt vragen of iemand u brengt en ophaalt en anders kunt u met de mensen van Intranos overleggen voor vervoer.

Uitgevoerd door:

Saeed
Dr. P. Saeed
Orbita chirurg

Back To Top