skip to Main Content

Liften zonder operatie
Ervaar de ultieme gezichtsbehandeling met BioLift; een anti-aging behandeling die de huid lift zonder operatie. De innovatieve behandeling met het BioLift-systeem resulteert in een strakkere huid, waardoor u er jonger en gezonder uitziet. Door het gebruik van drie technologieën (microsonocleaning, microsonophoresis en radio-frequentie) worden natuurlijke processen in de huid gerevitaliseerd en vindt een dieptereiniging van de huid plaats. De veelal uitstekende resultaten zijn vrijwel onmiddellijk zichtbaar.

Behandeling met BioLift werkt effectief op zowel het gezicht als het lichaam. De behandeling heeft een regenererend effect en resulteert in een strakkere en verstevigde huid van het gezicht, maar ook van borsten en billen.

Na de behandeling zal het u meteen opvallen dat de fijne lijntjes en rimpels in de huid zijn verminderd en de huid strakker is geworden.

Een aantal behandelingen is aanbevolen voor het beste resultaat. Informeer bij Intranos naar de mogelijkheden tot verjonging van uw uiterlijk.

Tarief voor een behandeling met BioLift: € 68,-

Back To Top